OCHO NAILS Geel-küünelakk Hübriidmust 002 -5 g

Previous
Next
OCHO NAILS Geel-küünelakk Hübriidmust 002 -5 g by OCHO NAILS
OCHO NAILS Geel-küünelakk Hübriidmust 002 -5 g by OCHO NAILS
OCHO NAILS Geel-küünelakk Hübriidmust 002 -5 g by OCHO NAILS
OCHO NAILS Geel-küünelakk Hübriidmust 002 -5 g by OCHO NAILS

OCHO NAILS Geel-küünelakk Hübriidmust 002 -5 g

Kategooria Avalehele Bränd OCHO NAILS

ÜHEKORDNE OST

5,60 €
(1 120,00 € l)
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

OCHO NAILS on ainulaadne bränd, mis on spetsialiseerunud maniküürijatele mõeldud professionaalsetele toodetele. Selle tootevalikusse kuuluvad hübriidlakid, geelid, spetsiaalsed lambid ja küünehooldustarvikud. OCHO NAILS tooted vastavad nii kogenud kasutajate kui ka nende jaoks, kes alles alustavad oma maniküüri teekonda.

baner-ocho-nails-kolory-1.jpg

Hübriidküünelakid on esteetiline ja vastupidav viis küünte kaunistamiseks

Hübriidmaniküür on üks populaarsemaid praegu saadaolevaid küünte kujundamise meetodeid, mis tagab olulise värvikindluse ja vastupidavuse kriimustustele. Hübriidlakkide eelised hõlmavad laias valikus saadaolevaid värve, ebatavalise kaunistuse tegemise lihtsust ja küüneplaadi tugevdamist. OCHO NAILS hübriidküünelakke iseloomustab sobiv tihedus, intensiivne pigmentatsioon ja pealekandmise lihtsus. Tänu neile saate kauni maniküüri, millel on intensiivne sära ja vastupidavus kuni kolmeks nädalaks.

.cechy-ocho-nails-kolor.jpg

Asendamatu valge ja must

Klasyczne kolory nigdy nie wychodzą z mody! Uniwersalna kolekcja OCHO NAILS BLACK & WHITE pozwala na uzyskanie klasycznego, perfekcyjnego manicure’u w eleganckich odcieniach. Kryjące formuły zapewniają intensywny, nasycony kolor i trwałość stylizacji. Biel i czerń to uniwersalne odcienie, które będą świetnie wyglądać podczas różnych okazji. Będą doskonałym wyborem do wszelkich zdobień hybrydowych – od cienkich linii czy kropek po bardziej skomplikowane. Doskonale sprawdzą się również jako tło do wszelkich fantazyjnych wzorów.

palettes-ocho-nails-black-and-white-1.jpg

Kuidas hübriidmaniküüri õigesti teha?

1. Enne ravi alustamist desinfitseerige oma ja kliendi käed põhjalikult antiseptilise vedelikuga ning valmistage tööala vastavalt ette.

2. Kasuta küünte vormimiseks sobiva gradatsiooniga viili, mati küüneplaat hoolikalt poleerimisplokiga ja vajadusel valmista küünenahk.

3. Loputage küüneplaati puhastusvahendiga immutatud vatipadjaga. Lisaks võite kasutada praimerit.

4. Kandke õhuke kiht hübriidalust ja kuivatage 30 sekundit. LED-lambis või 2 minutit UV-lambis.

5. Kanna kõvastunud alusele valitud värvi hübriidlakk ja kõvenda 30 sekundit. LED-lambis või 2 minutit UV-lambis. Küllastunud värvi saamiseks võib toimingut korrata.

6. Seejärel kandke õhuke kiht pealislakki ja kuivatage 30 sekundit. LED-lambis või 2 minutit UV-lambis. Sõltuvalt pealmise tüübist peate võib-olla pesema seda puhastusvahendiga.

7. Parema hoolduse huvides soovitame oliiviõliga määrida küünenahasid oma küünte ümber.bottles-ocho-nails-black-and-white-2.jpg

inimestele meeldib ka