Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g

Previous
Next
Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g by CLARESA
Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g by CLARESA
Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g by CLARESA
Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g by CLARESA
Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g by CLARESA

Claresa Soft&Easy Ehitusgeel Helebeež 90g

Kategooria Avalehele Bränd CLARESA

ÜHEKORDNE OST

24,95 €
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Unikaalse struktuuri ja tihedusega uuenduslik geelivalem muudab selle ideaalselt siledaks, mis võimaldab ka vähem kogenud kasutajal vigu andestada.Kiirt tööd hõlbustab ka tiksotroopia (vedelik mälu). SOFT&EASY-ga stiliseerimine ei vaja viilimist ega pealislakkimist – piisab dispersioonikihist puhastusvahendiga – ja intensiivselt läikivad küüned ongi valmis!

Suurepärase nakkuvusega kaasaegne geelkoostis* võimaldab küüneplaati tasandada, tugevdada ja pikendada ka õhukese kihina, tagades loomulikule küüneplaadile sarnase stiilivälimuse ja vastupidavuse vähemalt 4 nädalat (!). Samuti hoiab see ära küünte hapraks muutumise ja murdumise, võimaldades neil palju pikemaks kasvada. Spetsiaalne Heatless valem vähendab madala polümerisatsioonitemperatuuri tõttu lambis küpsetamist miinimumini.

Proovige seda ja saate aru, et tänasest on SOFT&EASY BUILDER GEL teie #musthave!

 

SOFT&EASY BUILDER GEL on saadaval 12 kasulikus värvitoonis:

CLEAR – läbipaistev, sobib suurepäraselt ehitus- ja tasandusalusena kõikidele hübriidlakkide värvitoonidele.

LOODUSLIK – loomulik, õrn alasti värv, sobitatud naha loomuliku värviga; Toimib suurepäraselt ka iseseisvalt, ilma lisalakki vajamata, katab kuni 90%!

MILKY PINK - Pehme, pleegitatud roosa värv, mis sobib suurepäraselt eraldi või alusena prantsuse või beebibuumi välimusele, kattes kuni 90%!

BABY PINK on roosa magusa varjundiga, sobib suurepäraselt eraldi maniküürina või prantsuse või beebibuumi välimuse alusena, katab kuni 90%! Meie testijatele meeldis see kõige rohkem!

CHAMPAGNE on loomulik, peen alasti varjund, mille säravad kullaosakesed loovad erakordselt muljetavaldava tulemuse. Ideaalne kasutamiseks üksi täismaniküürina või uhkemate stiilide alusena, katvus on kuni 90%!

GLAM PINK on pastelne, õrn roosa toon sädelevate hõbedaosakestega, toimib suurepäraselt iseseisvalt täismaniküürina või alusena edasiseks stiiliks, katab kuni 90%!

PINK CHAMPAGNE on pehme karamelline roosa unikaalse roosa täpiga. Toimib suurepäraselt eraldiseisva rakendusena, ilma et oleks vaja täiendavat lakki. Katvus kuni 90%!

GOLD PROSECCO – helebeež peente kullaosakestega. See toimib suurepäraselt peene stiilitootena iseseisvalt ja loob teie küüntele kauni merekarbi efekti! Katvus kuni 90%!

 

Omandused:

Isetasanduv, tiksotroopiaga (vedelik mälu) - LIHTNE!

Multifunktsionaalsus – KIIRE!*

Suurepärase haarduvuse* ja suure vastupidavusega – PIKA AJAGA!

Intensiivse säraga - ILUS!

Heatless valemiga - UVB, EI KOOKNE LAMPIS!

 

Kasutamine:

loomuliku küüneplaadi lisamine ja tugevdamine, küünepikendused – BINGO!

CLARESA tooted - loodud koduseks kasutamiseks, valitud professionaalide poolt!

*Pidage meeles, et iga küüneplaat on ainulaadne ja nõuab individuaalset lähenemist, nii et eriti nõudlike küünte puhul võite geeli nakkuvuse parandamiseks kasutada oma lemmiku Claresa Base'i losjooni.

inimestele meeldib ka