LENDAN PLEX FORTE Palsam 300ml

Previous
Next
LENDAN PLEX FORTE Palsam 300ml by Lendan

LENDAN PLEX FORTE Palsam 300ml

KOOD LDLEXB300 Kategooria Avalehele Bränd Lendan

ÜHEKORDNE OST

13,90 €
(46,33 € l)
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Palsam on välja töötatud kasutades PLEXFORTE juuste taastamise tehnoloogiat, mille efektiivsus on tõestatud uuringutega. Taastab ja aitab säilitada juuste elastsust ja loomulikku läiget ilma neid koormamata. Suurendab juuksekiudude stabiilsust. Vähendab juuste haprust, tugevdades keratiinsidemeid. Annab juustele sära ja pehmuse, muutmata neid raskeks või rasuseks. Eemaldab staatilise laengu, nii et juuksed ei elektrifitseerita ja välistab viltimise. Palsam on valmistatud ilma parabeenide ja sulfaatideta.

PLEXFORTE on terviklik juuksehooldussüsteem, mis taastab juuste struktuuri ja kaitseb neid kahjulike keskkonnategurite eest. PLEXFORTE-l on ainulaadne valem, mis koosneb erineva molekulmassiga aktiivsetest komponentidest, mis toimivad nii juuste sise- kui välisstruktuurile, tagades juuste täieliku taastamise. Väiksema massiga molekulid tungivad sügavamatesse kihtidesse, muutes juuksed tugevamaks ja vastupidavamaks kammimise ja kuivatamise ajal juustele mõjuvatele venitus- ja painutusjõududele. Kõrgema molekulmassiga komponendid ümbritsevad juuste välimist osa ja polümeriseerivad kuivades loomulikult. Selle protsessi käigus taastatakse ja suletakse juuksesoomused optimaalselt. Kiud tugevdatakse, suureneb selle maht ja vastupidavus kahjustustele. Tänu sellele muutuvad juuksed tugevaks, kaunilt loksuvaks ja läikivaks ning regulaarsel kasutamisel 5,6 korda tugevamaks.

 

Kasutamine:

Jaotage väike kogus toodet peopesadele. Kanna õrnalt niisketele juustele (eelpestud šampooniga nr 4). Hõõruge toodet juustesse, et see ühtlaselt jaotuks. Laske mõjuda 2-3 minutit, seejärel loputage hoolikalt sooja veega.

inimestele meeldib ka