LENDAN Hydration Shampoo Niisutav Šampoon 300ml

Previous
Next
LENDAN Hydration Shampoo Niisutav Šampoon 300ml by Lendan

LENDAN Hydration Shampoo Niisutav Šampoon 300ml

KOOD LDLTHC300 Kategooria Avalehele Bränd Lendan

ÜHEKORDNE OST

12,49 €
(41,63 € l)
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Hydration Shampoo Intensiivselt niisutav, juukseid tasakaalustav ja taastav šampoon, mis põhineb vetikatel ja merekontsentraatidel. Eemaldab mustuse, kaitstes UV-kiirte, hapruse ja väliste kahjustuste eest.

Eemaldab juustest kloori ja saasteained, ei sisalda kahjulikke aineid. Taastab niiskustasakaalu ja lisab sära.

 

Niisutav šampoon sisaldab riisi, merevetikaid ja meremineraale. Spetsiaalselt kuivadele juustele mõeldud sari, millel puudub pehmus ja mis kipuvad sassi minema.

· Riis: struktuuri taastav efekt. Hoiab ära keratiini lagunemise kuni 66% võrra pärast päikese käes viibimist. Madala molekulmassiga riisivalgud tungivad ja tugevdavad juuksekoort, moodustades uusi keratiinsidemeid.

· Mere mineraalid: reguleerivad ja niisutavad juuste struktuuri, vältides veekaotust, muutes juuksed elastsemaks ja läikivamaks. Vähem sassi ja rohkem paindlikkust.

- Merevetikad: antioksüdandid ja toitained. Vähendab toitainete kadu. Kolmest Austraalia piirkondadest leitud merevetika kombinatsioon, mis on valitud nende juukseid niisutavate ja väga toitvate omaduste tõttu.

- UV-filter: päikesekaitsekreem. Kaitseb ja taastab loomuliku sära kuni 100%. Kaitsekilp, mis pöörab ümber päikesekahjustused, et vähendada degeneratiivseid mõjusid ja kaitseb laia spektriga päikesefiltriga (UVB ja UVA).

96% looduslikud koostisosad | 100% vegan ja julmusevaba | Parabeenide, SLES-i, alkoholide ja silikoonide vaba.

 

Kasutamine:

Kanna õrnade masseerivate liigutustega niisketele juustele ja loputa.

inimestele meeldib ka