LENDAN – vitamiini Forza C Intensiivne Taastav Seerum

Previous
Next
LENDAN – vitamiini Forza C Intensiivne Taastav Seerum by Lendan

LENDAN – vitamiini Forza C Intensiivne Taastav Seerum

KOOD LD1234002 Kategooria Avalehele Bränd Lendan

ÜHEKORDNE OST

15,50 €
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Intensiivselt taastav seerum sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti tuhmile, lõtvunud ja väsinud nahale. 15 päeva regulaarne kasutamine tagab naha elutähtsate funktsioonide taastamise, eriti perioodidel, mil nahk on eriti pinges või väsinud

Sobib kõikidele nahatüüpidele.

 

AKTIIVSED KOOSTISOSAD

-Askorbiinhape: 10% puhas C-vitamiin kaitseb rakustruktuure vabade radikaalide eest. Hoiab ära fotovananemise, suurendab kollageeni sünteesi ja muudab naha heledamaks.

- Kibuvitsaõli: tagab kõrge regeneratiivse, tervendava ja rakkude taastamise võime.

-Sojaõli: toitev, antioksüdant ja rakke tugevdav toidulisand, soja ka hooldab ja toidab nahka, pakkudes samal ajal niisutavat toimet.

-Rosmariini ekstrakt: toimib antioksüdandina, kaitstes nahka vabade radikaalide eest, mis vastutavad naha vananemise eest.

 

FORMAT

12tk x 2 ml. (0,07 fl. oz.)

 

Kasutamine:

Kanna kogu ampulli sisu näole ja dekolteele, masseerides õrnalt. Tulemuse parandamiseks on soovitatav kasutada enne C-vitamiini sisaldavat näokreemi.

Kuna tegemist on happelise tootega, võib see tundlikul või tundlikul nahal põhjustada kerget ärritust. Sellisel juhul on soovitatav kasutada väikeseid annuseid (pool ampulli) iga kahe päeva tagant.

Pärast avamist tuleb ampulle hoida avamata jahedas ja kuivas kohas ning kasutada ära kahe päeva jooksul.

Seda soovitatakse kasutada aastaringselt, eriti enne suve, suve ajal ja pärast seda, et nahka kaitsta ja taastada. Pärast pealekandmist on soovitatav kasutada SPF-kreemi kogu päeva jooksul.

inimestele meeldib ka