SALERM 21 Leave in Conditioner Intensiivne Palsam 200ml

Previous
Next
SALERM 21 Leave in Conditioner Intensiivne Palsam 200ml by Salerm

SALERM 21 Leave in Conditioner Intensiivne Palsam 200ml

KOOD R5736 Kategooria Avalehele Bränd Salerm

ÜHEKORDNE OST

12,50 €
(62,50 € L)
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Salerm kaubamärgi Salerm 21 on ainulaadne teaduslikult tõestatud valem kahjustatud, keemiliselt töödeldud, poorsete ja kuivade juuste taastamiseks. Niisutab sügavuti, tõstab juuste elujõudu ja toonust, kaitseb negatiivsete keskkonnategurite eest. Siidiproteiinid tungivad oma väikese suuruse tõttu sügavale juuksestruktuuri ja taastavad selle seestpoolt. Provitamiin B5 suurendab loomulikku läiget ja annab juustele täiesti terve ja särava välimuse. Palsami valem kasutab ainulaadset tehnoloogiat: provitamiin on “pakitud” liposoomidesse, mis muudab selle võimalikult lihtsaks tungimise juuste ülemistesse kihtidesse ja muudab selle töö 10 korda tõhusamaks. Toode on äärmiselt kontsentreeritud.

 

Kasutamine:

Niisutamine ja taastamine: jaotage väike kogus puhaste, niiskete juuste kogu pikkusele, pöörates erilist tähelepanu juusteotstele ja kahjustatud piirkondadele. Ärge loputage maha.

Tugevalt kahjustatud juustele: jaotage 5-10 ml puhastele, niisketele juustele kogu pikkuses. Laske mõjuda 5 minutit, seejärel loputage maha.

Juuste kaitse ja lahtiharutamine: jaotage väike kogus kuivadele juustele ja kammige läbi. Ärge loputage maha.

inimestele meeldib ka