SALERM Hair Lab Greasy Control Šampoon rasustele juustele 300ml

Previous
Next
SALERM Hair Lab Greasy Control Šampoon rasustele juustele 300ml by Salerm

SALERM Hair Lab Greasy Control Šampoon rasustele juustele 300ml

KOOD R1338 Kategooria Avalehele Bränd Salerm

ÜHEKORDNE OST

11,50 €
(38,88 € L)
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Salerm Hair Lab Greasy Control puhastav šampoon rasusele peanahale koos pantenooliga on ideaalne kosmeetikatoode teie juuste hooldamiseks.

Aktiivsete komponentide sisaldus nasturtiumi ekstrakti ja anahappe kujul vähendab rasunäärmete aktiivsust ja rasu (rasu) tootmist. Need aitavad taastada mikrokahjustusi ja vähendada põletikku nahal. Need ei ärrita ega kuivata nahka ning ei kutsu esile ka suuremat rasueritust. Šampoon leevendab põletikku ja säilitab ka niiskuse juuksestruktuuris, tänu koostises sisalduvatele niisutavatele komponentidele - pantenoolile.

Sügav- ja tugevapuhastusega naistešampoon Salerm sobib ideaalselt nii tüdrukutele kui ka meestele, kellel on rasune peanahk. Juuksekosmeetikat saab kasutada igapäevase tootena, kui soovite juukseid iga päev pesta, luues ideaalselt puhta soengu. Sobib ka meeste šampooniks rasuste juuste vastu neile, kes kannatavad liigse rasuse juuste käes. Võib kasutada ka teistele juuksetüüpidele – kuivad, rabedad, tumedad, heledad ja kahjusta

 

Kasutamine:

Kanna märgadele juustele ja peanahale, aja masseerivate liigutustega vahule, loputa. Kandke teist korda, jätke paariks minutiks, loputage hoolikalt.

inimestele meeldib ka