SALERM Conditioning Lotion With Silk Protein 4x13мл

Previous
Next
SALERM Conditioning Lotion With Silk Protein 4x13мл by Salerm

SALERM Conditioning Lotion With Silk Protein 4x13мл

KOOD R66 Kategooria Avalehele Bränd Salerm

ÜHEKORDNE OST

8,50 €
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Professionaalne Salerm Conditioning Lotion With Silk Protein on ainulaadne niisutav ampulliga juuksehooldus, mis sisaldab kvaliteetseid siidiproteiine. See toode aitab taastada juuste hüdrolipiidset tasakaalu, tugevdab ja toidab juukseid, muudab juuksed pehmemaks ja läikivamaks, tuleb hästi toime temperatuurist või keemilistest mõjudest tingitud tuhmuse ja haprusega, eemaldab koheselt jäikuse, silub juukseid kogu pikkuses ja muudab juuksekarvad. üllatavalt siidine, juhitav ja särav..

Salerm Conditioning Lotion With Silk Protein niisutav ampullhooldus on mõeldud kõikidele juuksetüüpidele, sealhulgas õhukestele, nõrkadele ja kahjustatud juustele. Selle valem sisaldab aktiivsete koostisosade kompleksi, mis tagavad juustele vajaliku hoolduse ja kaitse.

Siidiproteiinid, mis sisalduvad Salerm Conditioning LotionWith Silk Proteiniga, aitavad tugevdada juuste struktuuri, muutes need elastsemaks ja kahjustustele vastupidavamaks. See toode sisaldab ka pantenooli, mis parandab juuste niisutamist, tugevdab juuksejuuri ja hoiab ära nende katkemise.

Siidi mõju täiendab betaiin: tugev niisutav aine, mis aitab kiharaid maksimaalse niiskusega küllastada ja anda neile pehmust.

Salerm Conditioning Lotion With Silk Protein niisutav ampullhooldusvahend kantakse kergesti juustesse ja imendub kiiresti. Selle valem ei sisalda sulfaate, parabeene ega kunstlikke värvaineid, mistõttu on see tundlikule peanahale ohutu.

Üldiselt on see suurepärane toode neile, kes otsivad tõhusat viisi juuste niisutamiseks, toitmiseks ja kaitsmiseks. Selle regulaarne kasutamine aitab parandada teie juuste seisundit, muutes need tervemaks, läikivamaks ja pehmeks.

Sobib naistele ja meestele igapäevaseks, kuivadele, lõhenenud otstele, poorsetele, kahjustatud, värvitud, pleegitatud, õhukestele, sõnakuulmatutele ja särisevatele juustele.

 

Kasutamine:

Pärast niisutava šampooni kasutamist eemaldage niiskus hästi ja kandke ampulli sisu ühtlaselt kõikidele juustele. Kammige ja alustage stiilimist mis tahes viisil.

inimestele meeldib ka