Dikson DSM 10tk

−15%
Previous
Next
Dikson DSM 10tk by Dikson

Dikson DSM 10tk

KOOD 12191211 Kategooria Avalehele Bränd Dikson

ÜHEKORDNE OST

18,90 €
16,07 €
(160,65 € l)
Maksudega

Lisa lemmikute hulka

KIRJELDUS

Siidiproteiinidega hooldav seerum tundlikule peanahale. Kõrvaldab peanaha kõikvõimalikud põletikud, normaliseerib kuiva, tundliku ja stressis naha hüdrolipiidide ainevahetust, taastab juuste elastsuse neid koormamata. Tugevdab nõrgestatud, kurnatud ja “väsinud” juuste juuri. Ideaalne toode kuiva kõõma (hüperkeratoosi) ennetamiseks, samuti kuiva peanaha toitmiseks ja taastamiseks pärast stressi ja päikesepõletust. Lahendab suurepäraselt peanaha ketenduse ja vitamiinipuuduse probleemi.

 

Aktiivsed komponendid:

- Siidiproteiinid on looduslik biostimulant.

- Siidiusside kookonite komplekssel hüdrolüüsil saadud valgud on loomse päritoluga platsenta analoogid: neil on selgelt väljendunud regenereerivad, põletikuvastased ja immunomoduleerivad omadused, need kõrvaldavad peanaha igasugused põletikud, normaliseerivad hüdrolipiidide ainevahetust ja tugevdavad lisaks struktuuri. juuksevarrest.

- Salitsüülhappel on antimikroobne ja keratolüütiline toime, st võime pehmendada ja eemaldada peanaha pinnalt kõõmahelbeid.

- Mineraliseeritud raua- ja vaseühendid mõjuvad soodsalt peanaha taastumisele, säilitades rasunäärmete sekretsiooni tervisliku tasakaalu.

- Pärmiekstrakt sisaldab tervete ja kaunite juuste kasvuks vajalike valkude, vitamiinide, aminohapete ja mikroelementide kompleksi, normaliseerib vereringet ja ainevahetusprotsesse.

Kasutamine:

Kandke puhtalt pestud juustele piki lõhki ja jaotage intensiivsete masseerivate liigutustega peanaha pinnale.

Kasutamise käigu määrab spetsialist olenevalt lahendatavast probleemist, kuid seda tehakse alati kahanevas järjekorras.

Ärge peske seda maha!

inimestele meeldib ka